Over ons

/Over ons
Over ons2018-01-10T11:49:21+00:00

Annet Boskamp:

Annet begon haar loopbaan als leerkracht in het basisonderwijs. Zij had (en heeft) een scherp oog voor de talenten en de mogelijkheden van haar leerlingen en stimuleerde en steunde hen bij de ontwikkeling ervan.
Na de opleiding Personeelswerk koos zij voor het werkgebied van Personeel & Organisatie. Hier kwam haar gave om mensen effectief te coachen en een match te vinden tussen talent en werk tot bloei.

In 2007 maakte Annet kennis met de golfsport. Het werd niet alleen vrijwel meteen een grote passie; ze ontdekte ook dat golf een geweldig instrument is om mensen te coachen rond werkgerelateerde onderwerpen. Dit resulteerde in een nieuwe, unieke methodiek van leiderschapsontwikkeling, die in 2009 het licht zag en waarbij met vakmanschap en humor door Annet je talenten worden gekoppeld aan jouw werksituatie.

Bij Annet staat centraal: verdieping, uitdaging en stáán voor wie je bent. Met haar talenten voor scherp kunnen luisteren, (door)zien en de vinger op de zere plek leggen gaat zij een heldere en doeltreffende communicatie met opdrachtgevers en klanten aan.

annet@doorjeplafond.nl

Doorjeplafond13
Doorjeplafond12
septeratorA1000pxA
Doorjeplafond9
Doorjeplafond14

Mieke Tunnissen:

Mieke begon haar loopbaan in de commerciële sector en was al vroeg ook bestuurlijk en politiek actief. Daarnaast gaf ze leiding aan een bureau dat zich onder meer richtte op loopbaan-vraagstukken en carrièreveranderingen.
Haar kracht en drijfveer is het helpen herkennen van de talenten, vaardigheden en competenties van mensen, en het inzetten van de hierbij opgedane inzichten in hun verdere loopbaanontwikkeling. Mieke laat zich graag uitdagen door nieuwe vraagstukken die om een op maat gesneden aanpak vragen. Haar werk- en levenservaring, enthousiasme en inspiratie zorgen ervoor dat er steeds weer nieuwe mogelijkheden ontstaan om mensen en organisaties zowel instrumenteel als creatief in beweging te krijgen.

Beeldhouwen is de grote passie van Mieke: ‘Na het bewerken van de steen is het polijsten ervan een groot feest. Hier laat de steen zijn ware schoonheid zien. Kleuren en lijnen die eerder niet zichtbaar waren komen tevoorschijn. Elke steen heeft zijn eigen unieke kracht.’ Het is de metafoor voor haar kijk op mensen en hun mogelijkheden.

mieke@doorjeplafond.nl

Wij helpen al ruim 20 jaar mensen en organisaties op een bijzondere en originele manier hun groeikansen te ontdekken en de barrières weg te nemen. Wil je weten hoe een groeitraject er voor jou/jullie uit zou kunnen zien? Neem dan gerust contact op. Na een eerste vrijblijvend verkenningsgesprek komen we met een concreet plan van aanpak om de doelen die je je stelt ook echt te bereiken.

Je zult dan zien dat je sneller door je plafond kunt stijgen dan je gedacht had…..

doorjeplafond2_play_pop